Szolgáltatások

  Benőtt köröm, szemölcs, anyajegy eltávolítás

  Benőtt köröm, szemölcs, anyajegy eltávolítás

  Vállalom benőtt körmök, anyajegyek, szemölcsök eltávolítását. A kezeléseket helyi érzéstelenítésben végzem, és mivel gyorsan elvégezhetőek, nem igényelnek steril műtéti környezetet.
  Rákszűrés

  Rákszűrés

  Több mint húsz éve foglalkozom rákszűréssel, és pontosan tudom, hogy az időben felismert és megfelelően kezelt daganat túlélhető. Sajnos nagyon nehéz megkülönböztetni az aranyér és a végbél daganatos betegségének panaszait, ezért javaslom, hogy amennyiben bármilyen elváltozást érez ezen a területen, azonnal forduljon orvoshoz.
  Aranyérkezelés

  Aranyérkezelés

  Aranyérkezelés műtét nélkül vagy kis műtéttel. Gyűrűzés (más néven ligálás), cryo és egyéb műtétet nem igénylő kezelések. I-II-es fokozatú aranyerek azonnali kezelése. Tudom, hogy kellemetlen már a kezelés gondolata is, és tudom, hogy fél attól, hogy fájni fog, de megnyugtathatom, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel járok el.
  Terhességi aranyér kezelés és tanácsadás

  Terhességi aranyér kezelés és tanácsadás

  Sajnos a szüléssel járó erőfeszítés hatással lehet a végbél záróizmaira és elváltozásokat hozhat létre azokban. Amennyiben a szülés után aranyeres, vizelet vagy széklettartási panaszai lépnek fel, forduljon hozzám bizalommal.

  Árak

  Az alábbi táblázat csak a leggyakrabban alkalmazott tételeket mutatja. A kisműtétek és beavatkozások árairól a Medve Medical oldalán is tudnak
  2020. szeptember 1-től:

  Kezelés budapesti rendelés váci rendelés
  Első kozultáció* 20.000, Ft 16.000, Ft
  Kontroll vizsgálat 14.000, Ft 14.000, Ft
  Aranyér gyűrűs kezelése 15.000, Ft 14.000, Ft

   

  *= Az első konzultáció tartalmazza: rectalis-digitalis vizsgálat, anoscopia, rectoscopia

  Dr. Licht Anna

  Proktológus

  • Benőtt köröm, szemölcs, anyajegy eltávolítás
  • Rákszűrés,
  • Aranyérkezelés,
  • Terhességi aranyér kezelés és tanácsadás

  Bejelentkezés váci rendelésre:

  Bejelentkezés budapesti rendelésre:

  További informácók a rendelési időkről itt!

  © 2019 Dr. Licht Anna - sebész, proctológus (aranyér kezelése, aranyér gyűrűzése, sebészeti kisműtétek). A honlapot készítette és üzemelteti a Skindrome studio