Benőtt köröm, szemölcs, anyajegy eltávolítás

  <p><img src="http://drlicht.hu/images/stories/surgical_knife.jpg" width="185" vspace="6" hspace="6" height="185" align="right" alt="" />Vállalom benőtt körmök, anyajegyek, szemölcsök eltávolítását. A kezeléseket helyi érzéstelenítésben végzem, és mivel gyorsan elvégezhetőek, nem igényelnek steril műtéti környezetet.</p>

  Rákszűrés

  Több mint húsz éve foglalkozom rákszűréssel, és pontosan tudom, hogy az időben felismert és megfelelően kezelt daganat túlélhető. Sajnos nagyon nehéz megkülönböztetni az aranyér és a végbél daganatos betegségének panaszait, ezért javaslom, hogy amennyiben bármilyen elváltozást érez ezen a területen, azonnal forduljon orvoshoz.

   

  Aranyérkezelés


   

  Aranyérkezelés műtét nélkül vagy kis műtéttel. Gyűrűzés (más néven ligálás), cryo és egyéb műtétet nem igénylő kezelések. I-II-es fokozatú aranyerek azonnali kezelése.

  Tudom, hogy kellemetlen már a kezelés gondolata is, és tudom, hogy fél attól, hogy fájni fog, de megnyugtathatom, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel járok el.

   

   

  Terhességi aranyér kezelés és tanácsadás

  Sajnos a szüléssel járó erőfeszítés hatással lehet a végbél záróizmaira és elváltozásokat hozhat létre azokban. Amennyiben a szülés után aranyeres, vizelet vagy széklettartási panaszai lépnek fel, forduljon hozzám bizalommal.

  Árak

  Az alábbi táblázat csak a leggyakrabban alkalmazott tételeket mutatja. A kisműtétek és beavatkozások árairól a Medve Medical oldalán is tudnak tájékozódni.

   

  Kezelés Budapesti rendelés Váci rendelés

  Első konzultáció*

  16.000 12.000
  Kontroll vizsgálat 12.000 10.000
  Aranyér gyűrűs kezelése 15.000 10.000

   

  *= Az első konzultáció tartalmazza: rectalis-digitalis vizsgálat, anoscopia, rectoscopia

  © 2019 Dr. Licht Anna - sebész, proctológus (aranyér kezelése, aranyér gyűrűzése, sebészeti kisműtétek). A honlapot készítette és üzemelteti a Skindrome studio